Disznóvágás Gellértegyháza

A kolbászklub tagjai évzáró és évnyitó klubestet terveztek erre a napra, amit megelőzött egy disznóvágás. Már kora reggel gyülekeztünk Gellértegyházán, ahol ellenfelünk egy három mázsa feletti malacka volt. A sikeres kábítást és szúrást követően megszabadítottuk öltözetétől a sertést. A bontást követően mindenki kivette a munkából a részét. Leves főzés, kemencébe malacsütés, kolbász és hurka készítés és sütés. Elkészítettük erre az évre bemutató termékeinket. (vékony kolbász, vastag kolbász, paprikanélküli vékony és vastagkolbász, csülök, szalonna, abált szalonna). A nap zárásaként vacsora következett családtagjainkkal, minek keretében vendégül láttuk és megköszöntük támogatásukat szponzorainknak, tagjainknak.

vissza a főoldalra